top of page

Palautukset ja reklamaatiot

 

Palautukset

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia.

Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä Palveluntarjoajaan (yhteystiedot) ja kysy palautusohjeita. Tuotepalautuksissa asiakkaalta laskutetaan toimitus- ja rahtikulut.

Mikäli palautat tuotteen, ole ensiksi yhteydessä Palveluntarjoajaan. Tuote tulee palauttaa postitse ja tuote tulee pakata huolellisesti. 

Palveluntarjoaja pidättää oikeuden periä kustannukset asiakkaalta, mikäli asiakaspalautus on tehty aiheetta tai sopimusehtojen vastaisesti. 

Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjojen kopiot. Asiakaspalautuksesta saatava seurantatunnus on ainoa keino lähetyksen todistamiseksi.

Palauttamalla tuotteita hyväksyt Palveluntarjoajan palautusehdot.

Kirjoita osoitteeksi:

  • Asiakaspalautukset

  • Koruboxi.com

  • Peukaloinen 4

  • 04620 MÄNTSÄLÄ​

Aiheellisen reklamaation toimitus- ja rahtikuluja ei laskuteta.

Palautuksessa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle. 

 

Reklamaatiot

Tuotetta tai palvelua koskeavat reklamaatiot pitää tehdä välittömästi Palveluntarjoajalle tai Kauppiaalle. Tuotteen valmistajalle on varattava tilaisuus korvata viallinen osa uudella, että Asiakkaalle saadaan virheetön lopputuote. Jos tuotteessa käytetään virheellistä osaa, se ei johda välttämättä hinnan alennukseen.

Verkkokauppapalvelua koskevat reklamaatiot osoitetaan Palveluntarjoajalle:

Koruboxi.com (y-tunnus 2716157-6)
Sähköposti: info.koruboxi@gmail.com
Puhelin: 045 8056 777

 

Ehtojen voimassaolo

Nämä ehdot tulevat voimaan 1.1.2023 ja ovat voimassa toistaiseksi. 

bottom of page