top of page

Materiaaliseloste korut

Korunosat

 

Korvakorunkoukut

koukut ostettu www.korutarvike.com

Suomessa tutkittuina ja testattuina eli turvallisiksi todennettuina. Teräksestä tai messingistä valmistetut osat on nikkelittömiä, lyijyttömiä sekä kadmiumvapaita. Ruostumattomasta teräksestä RST valmistetut korunosat on myös testattu ja tutkittu ja näin todennettu, että ne ovat juuri sitä luvattua terästä eli RST 304, RST 316 tai RST 316L eli matalahiilistä. Näistä osista on turvallista ja laillista valmistaa koruja myös myyntitarkoitukseen.

On hyvä huomioida, että jopa saman tuotteen korvakorun koukkuosa voi vaihdella ulkoasultaan ja väriltään (kromi, hopea, tumma, rst). Käytämme useampaa eri koukkumallia varastotilanteen mukaan.

Liitosrenkaat

Liitosrenkaat ostettu www.korutarvike.com

Ruostumatonta terästä (304 ja 316). On hyvä huomioida, että jopa saman tuotteen korvakorujen liitosrengas voi vaihdella ulkoasultaan. Käytämme useampaa eri liitosrengasmallia varastotilanteen mukaan.

Silikonitaustat korvakoruille

 

Silikonitaustat  ostettu www.korutarvike.com

Pehmeät silikonitaustat /silikonistopparit varmistaa korvakorujen kiinni pysymisen esittelytaustoissa. Silikonistoppareita voi käyttää myös koukkumallisissa korvakoruissa varmistamassa koukun pysymisen korvassa. Hyvä varmistus etenkin syksyisin ja talvisin kun käytetään kaulahuivia ja päällystakkia. Takkia tai huivia riisuttaessa korvakoru ei ns. nouse pois korvasta.

Käytämme kahta eri mallia, Korvakoruntaustat silikonirenkaalla sekä Silikonitaustat korvakoruille 4x4mm Hylsy.

Riipukset

Puiset riipukset, ostettu www.korutarvike.com

Akryyli riipukset (esimerkiksi nallekarkkiriipukset)

Tassel riipukset, ostettu www.korutarvike.com Laadukkaat ja tyylikkäät silkinhohtoiset tasselit polyesteristä ja keinomokkanahasta. Riipuksissa hopeanvärinen akryylikalotti.

bottom of page